HVEM KAN DELTAGE?

Digital vækstkultur er et tilbud til ledere og medarbejdere i små og mellemstore virksomheder med 5-250 ansatte. En virksomhed kan få op til tre medarbejdere med i forløbet.

Derudover er det et krav, at den deltagende virksomhed har formuleret en vækstplan, som beskriver, at der er et behov for digital kompetenceudvikling i virksomheden.

PRIS

Deltagelse i udviklingsforløbet er gratis. Det eneste, du som virksomhed skal investere i forløbet, er den arbejdstid, som lederne og medarbejderne bruger på at deltage i forløbet.

Det forventes, at den enkelte deltager i gennemsnit kommer til at bruge ca. 10 dage på at medvirke i forløbet over en periode på10-12 måneder.

Med andre ord er der her en mulighed for kompetenceudvikling mod en investering på ca. en arbejdsdag om måneden, som forhåbentlig på lang sigt kommer til at give værdi på bundlinjen.

Digital vækstkultur er et EU finansieret projekt. Derfor skal de ledere og medarbejdere, der deltager i forløbet, registrere de arbejdstimer, der anvendes i forbindelse med deltagelsen i Digital Vækstkultur.