PROJEKTFORLØB

De fem regioner er repræsenteret i Digital Vækstkultur med forskellige forløb, som du kan læse mere om nedenfor. Du kan tilmelde dig det forløb, du finder mest relevant. Vær blot opmærksom på, at det kan medføre øget transporttid og -udgifter, hvis du tilmelder dig et forløb uden for egen region.

E-HANDEL OG DIGITALE KUNDEOPLEVELSER

Udførende: Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus har udviklet et forløb målrettet B2B med fokus på e-handel og digitale kundeoplevelser. Det er ikke længere tilstrækkeligt at tilbyde en efterspurgt vare til den rigtige pris. Kunderne har adgang til langt mere information om produkter og services end nogensinde før og skifter mellem online og offline flere gange i købsprocessen. Derfor er det vigtigt, at oplevelsen hænger sammen på en meningsfuld måde, der skaber værdi for kunden, uanset hvilken kanal kunden møder din virksomhed på.

Digital vækst – til dig og din virksomhed

Udførende: Erhvervsakademiet Lillebælt

På UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole glæder vi os over at kunne sætte fokus på digital vækst. Den stigende digitalisering er en vigtig kilde til vækst blandt danske virksomheder. Kunderne stiller krav til en virksomheds professionalisme, kvalitet og produkt – også online, og den digitale tilstedeværelse er ofte afgørende for, om kunderne køber produktet eller ej.

E-handel – Strategisk udvikling

Udførende: UCN act2learn

UCN act2learn tilbyder et kompetenceudviklingsforløb skræddersyet til små og mellemstore virksomheder, der vil skrue op for væksten gennem en øget satsning på e-handel og digitalisering. Forløbet skal udvikle din virksomheds strategiske ståsted. Vi har i forløbet et regionalt fokus på e-handel, servicedesign, content marketing samt udvikling og afrapportering af markedsføringskanaler baseret på data.

Få succes med BIM

Udførende: Erhvervsakademi Sjælland

Få succes med BIM er et gratis tilbud til små og mellemstore virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Lær hvordan I får mere ud af BIM – Bygnings Informations Modellering; hør om de mange nyheder, bl.a. fotografering med droner, nem opmåling efter fotos og skalerbare tegninger med ét klik.

DIN DIGITALE VEJVISER

Udførende: Erhvervsakademi Sjælland

Styrk din virksomheds digitale potentiale og få direkte adgang til flere markeder, forretningsmodeller og produkter – lokalt, nationalt og globalt. Øg din virksomheds værdi
og mød nye kunder på flere digitale platforme.

Digital Guest Management

Udførende:

Vi glæder os til, sammen med de fynske turismevirksomheder, at skabe endnu bedre oplevelser i både det digitale og det fysiske møde med gæsten, så der opnås større værdiskabelse for den enkelte gæst.

Forløbet er udviklet i samarbejde mellem UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole og Destination Fyn og udbydes som en række masterclasses for alle Destination Fyns medlemmer. Deltagerne forpligter sig til at deltage i hele forløbet for at understøtte netværksdannelsen og sikre kontinuiteten